لیست اخبار

یافته های جدید محققان در باره آلزایمر

یافته های جدید محققان در باره آلزایمر

تهران - ایرنا - محققان دانشگاه ملی استرالیا دریافتند در استریلیزه کردن به شیوه UHT دو نوع پروتئین درون شیر باقی می‌مانند که در طول چند ماه حالت آن را از مایع به حالت ژله‌ای تغییر می‌دهند. این پروتئین‌ها در پلاک‌های شکل گرفته در مغز بیماران مبتلا به آلزایمر و پارکینسون نیز وجود دارد.

2 24
ارسال به: اشتراک در تلگرام اشتراک در Facebook اشتراک در Google اشتراک در Twitter اشتراک با ایمیل اشتراک در LinkedIn اشتراک در StumbleUpon اشتراک در Pinterest
کانال اخبار کانال اخبار
ست کیف و کفش Hi RED

ست کیف و کفش Hi RED